ENGELSKOVERSETTER.NET

                       Engelsk oversetter- og translatørtjeneste. Powered by N.S.S.

Sponsored link
Behov for oversettelse? Vi kan språk!
Rimelig oversettelse til og fra 175+ språk. Raskt og nøyaktig. Få gratis prisoverslag nå!

ENGLISH

ENGELSK-NORSK OVERSETTER

NORSK-ENGELSK OVERSETTER           

ENGELSK TRANSLATØR

INNHENT TILBUD

Nyttige linker

Storbritannias ambassade i Oslo, Norge

USAs ambassade i Oslo, Norge

Canadas ambassade i Oslo, Norge

 

Australias konsulat i Oslo, Norge

 

Den norske ambassaden i London

Norges ambassade i London, Storbritannia

Bekreftede oversettelser, apostillering 

Vi kan også hjelpe med offisielt bekreftede autoriserte oversettelser fra norsk og en lang rekke europeiske og asiatiske språk til engelsk. Hvis ønskelig, ordner vi også med legalisering av disse hos relevante norske myndigheter. F.eks. notarialbekreftelse, apostillering eller legalisering av oversettelsene hos Utenriksdepartementet, osv. I slike tilfeller er det et krav at enten originaldokumentene eller ”rett kopi” av disse fremvises eller sendes til oversetterkontoret vårt i Oslo. Er du i tvil, er det bare å høre med oss. Mail oss.

Anglospeak

En autorisert eller sertifisert oversettelse av et norsk dokumenter er ment til å brukes i utlandet, hovedsakelig i engelsktalende land som Storbritannia, Irland, USA, Canada, Australia, New Zealand, eller i land der engelsk er anerkjent som et offisielt språk eller har semioffisiell språkstatus, eksempelvis Nigeria, Sør-Afrika, Kenya, India, Pakistan, Filippinene, m.fl. I tillegg har flere institusjoner i en rekke land i Europa og rundt om i verden de siste årene begynt å akseptere oversettelser som er på engelsk, bl.a. Tyskland, Sveits, Nederland, Danmark, Sverige, Finland, m.fl. Gjerne hør med relevant myndighet før du velger engelsk som oversettelsesspråket i tilfeller som dette.

 

Autorisert engelsk oversettelse

En autorisert engelsk oversettelse må oppfylle kravene i det aktuelle landet, slik at den kan brukes i formell kontekst, overfor statlige organer, rettsmyndigheter som domstoler, utdanningsmyndigheter (skoler, universiteter), diverse administrative instanser, finansielle myndigheter som banker, osv.

Dette innebærer at en slik offisiell engelsk oversettelse av originaldokumentet skrevet på enten norsk eller et annet språk stemples og signeres av en translatør som har signaturen sin deponert hos Notarius publicus. Engelskoversetter.net har engelskspråklige oversettere med erfaring i offentlig godkjente oversettelser til din disposisjon.

Vi garanterer fullstendig taushetsplikt. Mail oss. Prøv oss du også!

 

Norges ambassade i Washington, USA


Norges ambassade i Ottawa, Canada

 

Norges ambassade i Canberra, Australia

 

Norsk Språkservice Language Services

 

Gratis engelsk oversetter

 

Bab.la norsk-engelsk og engelsk-norsk ordbog

 

Glosbe English-Norwegian Dictionary

 

.

Alle typer oversettelse fra norsk til engelsk for bedrifter og offentlige institusjoner

En faglig korrekt engelsk oversettelse forutsetter korrekt språkbruk. Engelskoversetter.net har stor erfaring med ikke minst norsk-engelsk oversettelse av alle slag. Vi tilbyr kvalitetssikrede engelske oversettelser for bedriftskunder, det offentlige og privatpersoner. Vårt mål er å tilby våre kunder, enten det er landets største bedrifter, små og mellomstore selskaper eller privatpersoner, engelsk oversettelse av høy kvalitet, med raskest mulig leveringstid og til konkurransedyktige priser – alltid utført av høyt kvalifiserte morsmålsoversettere og -translatører.

Trenger du engelsk oversettelse innen spesialiserte emner? Finner du ingen gode oversettere for dine typer oppdrag andre steder? Med base i Oslo, tilbyr vi engelsk oversettelse av alle slags norske fagtekster, små og store, til britisk, amerikansk, kanadisk eller australsk engelsk, i tillegg til at vi også oversetter til engelsk fra andre språk som svensk, dansk og finsk.

Vi utfører alle typer oversettelser fra norsk til engelsk: generell, teknisk juridisk, finansiell, økonomisk, vitenskapelig, litterær og sertifisert (autorisert) oversettelse.

Din forespørsel vil selvfølgelig bli behandlet strengt konfidensielt. Mail oss. Prøv oss du også!

Generell norsk-engelsk oversettelse

I den store oversettelsesverden betyr dette at en tekst ikke faller inn i noen bestemt kategori, f.eks. juridisk, vitenskapelig eller medisinsk – og at det kan dreie seg om et hvilket som helst emneområde. Tenk avisartikler, salgsprospekter og reklametekster generelt, apper, privar dokumentasjon, litterære tekster som korte reiseskildringer, m.m. Mens vårt hovedfokus er på teknisk og juridisk oversettelse, unngår vi absolutt ikke generelle oversettelser. Vi tar på oss alt. Alt kan oversettes.   

Juridisk norsk-engelsk oversettelse

Juridisk oversettelse til engelsk gjør det mulig for et juridisk dokument, som er skrevet på norsk, å bli akseptert av en utenlandsk domstol. Vi er et entusiastisk oversetterbyrå som spesialiserer seg på juridiske og bekreftede oversettelser av alle slag. Fra vårt kontor i Oslo tilbyr vi oversettelsestjenester for advokatfirmaer, domstoler, rettsmyndigheter, offentlige institusjoner, industri- og handelsbedrifter, internasjonale organisasjoner og private kunder. Vi tilbyr sertifisert engelsk oversettelse av avtaler og annen juridisk dokumentasjon, som blir akseptert av domstoler og myndigheter over hele verden. I tillegg kan vi oversette dommer, rettslige avgjørelser, erklæringer, fullmakter, vedtekter, juridiske kontrakter og diverse andre rettstekster for selskaper, advokatfirmaer så vel som privatpersoner. Mail oss.

Priser norsk-engelsk oversettelse

Priser på oversettelse fra norsk til engelsk kan variere – alt kommer an på tekstmengde som bestilles, tekstens vanskelighetsgrad, type formatering, frister, osv. Vi beregner og avtaler prisen etter først å ha mottatt teksten. Nøyaktig pris samt leveringstidspunkt beregnes alltid før vi går i gang med selve oversettelsen. Redigerbar tekst prises alltid pr. ord i utgangsteksten. Kontakt oss for et nøyaktig prisoverslag og oversettelsestilbud allerede i dag – ved å sende oss dine tekster/dokumenter til vurdering! Mail oss.

 

 

Alt innen spesialisert og autorisert engelsk oversettelse

Vår kompetanse spenner fra tekniske prosjekter som forretningskontrakter, finansrapporter, artikler og legejournaler til lette prosjekter som fødselsattester, skolevitnemål, karakterutskrifter skilsmisseattester osv. Våre engelske oversettere kan klare opptil 15 000 norske ord per dag samtidig. Vi har akkurat den rette engelskspråklige oversetteren for enhver type norsk tekst. Send oss gjerne dine tekster eller dokumenter for et uforpliktende prisestimat.      

 

Vi oversetter alt fra generelle og kommersielle tekster til teknisk og vitenskapelig dokumentasjon, rettsdokumenter samt alle typer tekst innen finans, økonomi, medisin, turisme osv, med hovedfokus på oversettelse av teknisk og juridisk dokumentasjon.

Dette, i tillegg til autorisert engelsk oversettelse av offentlige dokumenter, dersom du måtte trenge det – samt språkvask og korrektur av oversatte engelske tekster. Kontakt oss allerede i dag!

 

Nettverk av oversettere med engelsk som morsmål

Verdensomspennende stab av profesjonelle engelske oversettere og translatører – våre erfarne oversettere sitter i diverse verdenshjørner og har sine kontorer i Norge, så vel som Danmark, USA, Storbritannia, Irland, Canada og Australia. Ingen maskinoversettelse, kun kompetente ”human translators”.

  Teknisk norsk-engelsk oversettelse

Vi tar oss gjerne av oversettelsen av all din tekniske dokumentasjon til engelsk.

Nøyaktig oversettelse av tekniske dokumenter nøyaktig kan være en nøkkelfaktor i suksessen din, så det er viktig å sørge for at du gjør det ordentlig. Vi kan dekke dine behov takket være vårt nettverk av svært erfarne engelske oversettere som spesialiserer seg på tekniske dokumenter og manualer. De har god kjennskap til og stor erfaring fra diverse fagområder: byggebransjen, snekker- og tømrerarbeid, transport, elektroteknikk, elektronikk, maskinbygging, bilbransjen, luftfart og flyteknikk, data, skipsbygging/maritim, energi, olje og gass, offshore, kjemi, havbruk, friskeri/oppdrett.

Vi er den perfekte løsningen hvis du har tekniske brukerveiledninger, produktspesifikasjoner, brosjyrer eller patentsøknader som skal oversettes.
Mail oss.

 

Norsk-engelsk medisinsk oversettelse

Engelskoversetter.net er den foretrukne leverandøren av spesialiserte medisinske oversettelser til et økende antall medisinske og farmasøytiske organisasjoner. Vi har full forståelse for hvor viktig det er å opprettholde streng konfidensialitet når det gjelder medisinske oversettelser, og er derfor glade for å signere taushetspliktsavtaler når kunden krever det. Kontakt oss allerede i dag!

 

 

Du må gjerne sende dokumentene eller teksten du vil ha oversatt for et gratis, ikke-bindende estimat og pristilbud – pr. mail eller i posten. Få et tilbud på engelsk oversettelse allerede i dag! 

 

Engelskoversetter.net: N.S.S., Hans Nielsen Hauges plass 7, 0481 Oslo, Norge
tlf: 22 222 773 mob: 93 888 007 e-post: info@engelskoversetter.net

                    

 

Engelskoversetter.net er en Oslo-basert oversettingstjeneste levert av NSS. Org.nr. 982 053 161 MVA

Copyright ® 1999-2020 by NSS